„Abrams“ ir „Leopard“ Raudonojoje aikštėje.“ Ekspertas skelbia netikėtus įvykius (Video)  (9)

Viskas įvyktų labai greitai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, kad yra daug geografinių taškų, kur Rusija galėtų plėsti savo įtaką, Maskva prieš NATO to nedarys, sakė „Informacinio pasipriešinimo“ grupės karo-politikos stebėtojas Oleksandras Kovalenko.

Bet kokia agresija prieš Aljansą yra savižudiškas Rusijos Federacijos karinės-politinės vadovybės žingsnis, pabrėžė jis per pokalbį „Glavred“.

„Jei Šiaurės Atlanto aljansas nuspręstų šiandien žygiuoti į Maskvą, jis greitai, be rimto pasipriešinimo, užimtų Rusijos sostinę“, – įsitikinęs ekspertas.

Jis mano, kad toks karas nebūtų vadinamas „antruoju pasauliniu karu“ ar „Maskvos mūšiu“, viskas įvyktų labai greitai.

Kartu analitikas priminė, kad net „Wagner“ gaujos lyderiui Jevgenijui Prigožinui beveik pavyko užgrobti Rusijos Federacijos sostinę.

„Tai beveik pavyko padaryti net Prigožinui, kuris turėjo ne pilnavertę armiją, o pulką nelegalių karinių formacijų be pilnaverčio štabo. Prigožinas taip ir nebaigė savo darbo, nes turėjo mažai drąsos. Mes jau matėme kaip viskas baigėsi. Bet jei Šiaurės Atlanto aljansas žengtų į priekį, kitas pergalės paradas Raudonojoje aikštėje jau būtų surengtas su tankais „Abrams“ ir „Leopard“, – pridūrė Kovalenko.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(325)
(40)
(285)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: