Audringi įvykiai. Po „Novočerkasko“ sprogimo norima įkalinti Ukrainos generolą Oleščuką  ()

Propagandistų teigimu, gynėjui gresia 20 metų nelaisvės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-27 Audringi įvykiai. Po „Novočerkasko“ sprogimo norima įkalinti Ukrainos generolą Oleščuką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vidaus reikalų ministerija į federalinį ieškomų asmenų sąrašą įtraukė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadą Mykolą Oleščuką.

Rusijos Federacijoje, sunaikinus BDK „Novočerkaskas“, norima įkalinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariuomenės vadą M. Oleščuką. 

Propagandistų teigimu, gynėjui gresia 20 metų nelaisvės. Anot SHOT, M. Oleščukas ieškomas pagal Rusijos Federacijos baudžiamojo kodekso 205 straipsnį (2 dalies „a“, „c“ punktai) „Organizuotos grupės įvykdytas teroristinis aktas, dėl kurio padaryta didelė turtinė žala ar atsirado kitos sunkios pasekmės“. Dėl Rusijos vidaus reikalų ministerijos bandymo parodyti aktyvią veiklą paaiškėjo, kad okupantų oro gynyba yra kur kas silpnesnė, nei tikėtasi.

 

Taigi Rusijos Federacija pripažino, kad M. Oleščukas kartu su kitais Ukrainos karinės vadovybės atstovais nuo 2022 m. balandžio iki 2023 m. rugsėjo mėn. „padarė“ daugiau nei 100 smūgių į Maskvos ir regiono, Krymo ir Sevastopolio, Rostovo, Belgorodo teritorijas, Briansko regioną ir kitas Rusijos Federacijos vietas. Deja, įsibrovėliai neaprašė atakų rezultatų, tačiau nesunku atspėti, kad žala siekia milžiniškus skaičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(30)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: