„Jis tiesiog įsiutęs. Bus didžiulės represijos.“ Putinui šokas. Ką sužinojo diktatorius (Video)  ()

Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-28 „Jis tiesiog įsiutęs. Bus didžiulės represijos.“ Putinui šokas. Ką sužinojo diktatorius (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos valdžia grįžo į okupuotą pusiasalį ieškoti kaltųjų karinės vadovybės tarpe, tarp Feodosijos gyventojų vyksta kratos, ieškant šaulių.

„V. Putinas įsiuto dėl „Novočerkasko“ desantinio laivo sunaikinimo“, – apie represijų smagratį Kryme praneša partizanai. Didelė grupė operatyvininkų išvyko į Feodosiją tirti „Novočerkasko“ desantinio laivo ir mokomojo laivo UTS-150 sunaikinimo.

Tai pranešė partizaninis judėjimas ATESH, remdamasis savo agentais Rusijos Federacijos saugumo pajėgose. Visų pirma, FSB darbuotojai, kontržvalgybos pareigūnai, prokurorai ir kitų departamentų darbuotojai atvyksta iš viso Krymo.

Atvažiavo ir įvairių struktūrų vadovai iš Maskvos, visame mieste stabdomi vietos gyventojai, tikrinami telefonai ieškant stebėtojų, kratomi butai.

Yra įsakymas nubausti Krymo oro gynybos pajėgų vadovybę. Daugelis vadų planuoja būti nušalinti iš pareigų ir išsiųsti į frontą.

 

ATESH partizanai priduria, kad rusai, nepaisant pareiškimo apie jų oro gynybos stiprumą, neturi galimybių perimti šešėlinių raketų „Storm“, smogusių „Novočerkaskui“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(0)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: