„Žaidimai turi baigtis.“ 20-30 per mėn. Ukraina gali gauti monstriškus ginklus  ()

Tai neabejotinai sudėtinga užduotis, bet ne neįmanoma, sako ekspertas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gali gauti monstriškus ginklus.

„Vakarai turi nustoti žaisti žaidimus ir pradėti tiekti Ukrainai tvirtą ilgojo nuotolio ginkluotę, kad Ukraina galėtų atakuoti Rusijos svarbiausią infrastruktūrą ir smogti karinėms bazėms. Jei nėra galimybės siųsti pilnų raketų, atsiųskite reikiamus komponentus.

Raketą sudaro trys sudedamosios dalys: kovinė galvutė, valdymo sistema ir variklis. Ukraina gali susidoroti su kovine galvute savarankiškai. Tai nebūtinai turi būti pažangi „Storm Shadow“ tipo galvutė; daugumai užduočių turėtų pakakti paprastos kovinės galvutės.

Tuo tarpu reaktyvinių variklių gamintojai, tokie kaip „Microturbo“, „Teledyne“, „Williams International“ ir kiti, didina „Turbojet“ ir „Turbofan“ variklių gamybą (pagal savo galimybes), kartu su Ukraina kurdami vietinę tiekimo grandinę.

Šiaurės Amerikoje ir Europoje yra pakankamai jutiklių specialistų, kad būtų užtikrintas padėties valdymo rinkinys.

Tikslas turėtų būti leisti Ukrainai iki 2024 m. pabaigos pagaminti 20–30 ilgojo nuotolio raketų per mėnesį. Tai neabejotinai sudėtinga užduotis, bet ne neįmanoma“, – soc. tinkle „X“ rašo gynybos politikos, raketų technologijų ir branduolinės strategijos ekspertas Fabian Hoffmann.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(244)
(10)
(234)

Komentarai ()

Susijusios žymos: