Rusija nusitaikė į naujas teritorijas. „Ims kiekiu.“ Kas vyksta  ()

„Ukraina bandys pakeisti savo taktiką.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ateities instituto ekspertas Ivanas Stupakas pakomentavo Rusijos okupantų tikimybę užgrobti naujas Ukrainos teritorijas.

„Neatmetame šios galimybės, nes Rusijos Federacijos planuose yra nusileidimas Odesoje, planuojama užgrobti Dniepro ir Dnepropetrovsko sritis, Charkivą, Mikolajivą ir Chersoną“, – pabrėžė jis per FREEDOM kanalą.

Ekspertas neatmetė galimybės, kad rusai šturmo metu gali bandyti brautis per koridorius ir „užpilti juos mėsa“.

„Nematau jokių ypatingų sunkumų: yra žmogus - jį atsiuntė, jis žuvo, paėmė kitą. Tai yra skaičiuojama, kad ukrainiečiams tiesiog pritrūks amunicijos, gyva jėga baigsis ir visa tai tiesiog pasibaigs. Jie paims kiekiu (kiekybine persvara-red.)“, – perspėjo jis.

Pašnekovas paaiškino, kad siekiant išlaisvinti gyvą jėgą iš gynybinių mūšių, gynybos pajėgos turėtų nutiesti tris ar keturias gynybos linijas pietuose ir šiaurėje.

 

„Tai leistų mums išlaikyti ne 100 žmonių viename kilometre, o 50. Kartu, jei jie bandytų šturmuoti, jie patirtų viską, ką patyrė Ukrainos kariškiai šturmuodami Rusijos pozicijas. Gynyba, teoriškai ir praktiškai, yra šiek tiek paprastesnė nei puolimas. Todėl dėl to Ukraina bandys pakeisti savo taktiką kitam periodui“, – pridūrė Stupakas.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(186)
(11)
(175)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: