[ŽT] „Mirtinas š#das!..“ Kariai pasibaisėję. Kas nutiko prie Krynkų  ()

Kariuomenė pranešė apie baisių ginklų naudojimą netoli Krynkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Chersono kryptimi esančiame Krynkų rajone Rusijos kariuomenė pradėjo naudoti cheminius ginklus, bandydama sunaikinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų placdarmą.

Tokia informacija „Telegram“ pasidalijo Ukrainos pajėgų kariškis iš 24-ojo šturmo bataliono „Aidar“ Stanislavas Bunjatovas šaukiniu „Osmanas“.

„Krynkų rajone pi@#$ai iš dronų mėto nuodingąsias dujas. Labai nemalonus, o kartais ir mirtinas š#das“, - rašė kariškis.

Jis taip pat sakė, kad sausio 1 d. Rusijos ginkluotosios pajėgos vėl bandė šturmuoti ukrainiečių placdarmą netoli Krynkų, pasitelkdamos ir pėstininkus, ir tankus. Ukrainos ginkluotosios pajėgos atsilaikė.

 

„Vaikinai priešinosi, tai buvo sunki diena“, - sakė Osmanas.

Pažymėtina, kad Ukrainos pajėgos, forsavusios Dnieprą, 2023 m. rudenį įsitvirtino Krynkuose. Rusijos kariuomenė su tuo nieko negali padaryti. Ji patiria milžiniškų nuostolių, nesėkmingai šturmuodama Ukrainos pozicijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(1)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: