Šokiruojantis profesionalumas - Rusija ir vėl „subombardavo pati save“ (Video)  ()

Sausis prasidėjo masinėmis rusų raketų, dronų ir bombų atakomis prieš Ukrainos miestus. Ne visos jo vyko taip, kaip rusai planavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos statytinis Luhansko okupacinės administracijos vadovas Leonidas Pasečnikas pranešė, kad rusai subombardavo Luhansko miestą Rubižnę. Žinoma, tai - Ukrainos miestas, bet jį Rusija laiko savu ir jį kontroliuoja nuo 2022 metų.

Pasečnikas pranešė, kad aviacinė bomba FAB-250 ten numesta neplanuotai ir niekas nenukentėjo. Bet akivaizdu, kad net Rusija nelaiko šios teritorijos sava, jei ten taip elgiasi.

Kita vertus, toks yra Rusijos pajėgų taiklumas, profesionalumas ir technologinės galimybės. Sausio 2 dieną Rusija netyčia atakavo Petropavlovkos kaimelį Voronežo srityje, tikrojoje Rusijos teritorijoje.

Teigiama, kad ir ten niekas nenukentėjo (tuo labai sunku patikėti), bet bent šeši privatūs namai buvo stipriai apgriauti. Rusijos pareigūnai teisinasi, kad tai buvo „avarinis bombų išmetimas“.

O Volgogrado regiono gyventojai vakar galėjo susipažinti su ginklais, kurie griauna Ukrainos žmonių gyvenimus ir Rusijos ateitį - štai ką jie rado laukuose:

 

Ir taip, tai - kovinė ir labai pavojinga sparnuotoji raketa.

Tai - tik keli šių metų pavyzdžiai. Pernai Rusija daug rimčiau atakavo Belgorodą, Briansko sritį ir, žinoma, okupuotas teritorijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: