[ŽT] Sakartvelo prezidentė: „Per amžius turime vieną priešą – Rusiją. Daugelis to nesupranta iki šiol“  ()

Zurabašvili teigė, kad šiandien nėra ženklų, jog Rusija norėtų lygiaverčių santykių su kaimyninėmis šalimis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sakartvelo prezidentė Salomė Zurabašvili pavadino Rusiją senu savo šalies priešu. Jos pareiškimą cituoja „Georgia Online“.

Pasak jos, jos protėviai ir ji pati visada jautė, kad Rusijos Federacija yra vienintelis Sakartvelo priešas jau šimtmečius.

„Tačiau kai kurie žmonės to nesuvokia net ir šiandien. Galbūt kai kurie to nesuvokia, kai kurie nenori to suprasti, o kai kuriems tai netrukdo. Bet tai yra faktas, kurio neslepia ir pats priešas. Šį faktą galima atsekti visame kame“, - sakė Zurabašvili.

Ji pažymėjo, kad kai kuriais laikotarpiais po SSRS žlugimo Sakartvele kas nors galėjo pagalvoti apie kitokį Maskvos požiūrį.

 

Galbūt - nežinau - kažkas Rusijoje galvoja, kad su kaimyne galėtų būti kitokie santykiai. Bet šiandien to nėra, iš ten nėra nė vieno ženklo, kuris rodytų, kad Rusija turi sąmonę ar norą užmegzti lygiaverčius santykius su kaimynais“, - sakė politikė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(32)
(0)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: