„Jie nepamiršo ir neatleido.“ Kremlius „pažymėjo“ įtakingiausią Rusijos generolą. Kas vyksta  ()

Jis Kremliui yra didelė grėsmė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius nori nušalinti Rusijos Federacijos oro desanto pajėgų vadą generolą Michailą Teplinskį, turintį didelį populiarumą tarp karių, nes mato jį kaip didelę grėsmę.

Tačiau Rusijos vadovybė negali iš karto pašalinti nepatogaus generolo, taip, kaip, pavyzdžiui, Surovikino. Todėl Kremlius pradėjo jo diskreditavimo kampaniją. Apie tai pranešė Censor.NET, remdamasi žvalgybos šaltiniais.

Leidinio pašnekovas pažymėjo, kad Rusijos generalinio štabo ir Gynybos ministerijos vadovybė nusprendė palaipsniui atsikratyti Teplinskiu. Norėdami tai padaryti, jie pirmiausia planuoja sugriauti jo įvaizdį ir pasiekti, kad rusų okupantai jį mažiau remtų.

„Po dviprasmiško oro desanto pajėgų vado elgesio Prigožino maišto metu ir susidūrimo su Šoigu ir Gerasimovu, sakykim taip, generolas Teplinskis buvo pažymėtas. Jie nieko nepamiršo ir neatleido. Bet pašalinti jo iš karto, kaip Surovikiną, neįmanoma. Jis per daug populiarus tarp karių“, – sakė leidinio pašnekovas.

 

Siekiant diskredituoti okupantų generolą, Kremliuje buvo sukurta speciali pareigūnų grupė. Šios grupės nariai socialiniuose tinkluose organizavo kanalų ir grupių tinklą, kuris kuria ir platina medžiagą, skirtą Teplinskio diskreditavimui.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(5)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: