[ŽT] Ukrainiečiai nemirtingi. Išgyveno tankų ir liepsnosvaidžių apšaudymus (Video)  ()

Vaizdo įraše iš Rusijos pusės matyti, kaip artilerija šaudo į ukrainiečius su liepsnosvaidine sistema TOS-1. Tačiau ukrainiečiai atsisako pasiduoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai nemirtingi. Išgyveno tankų ir liepsnosvaidžių apšaudymus.

Bebaimiai Ukrainos kariai apgynė savo apkasus. Intensyvioje pirmojo asmens filmuotoje medžiagoje matyti, kaip du kariai intensyviai kovoja, bandydami sužlugdyti Rusijos puolimą prieš jų poziciją, esančią kažkur fronto linijoje Donecke, Ukrainos pietuose.

Kariai meta granatas ir atsišaudo į besiveržiančius rusus. Ukrainiečiams pasisekė išgyventi beveik tiesioginį artilerijos smūgį į jų iškastus apkasus. Vaizdo įraše iš Rusijos pusės matyti, kaip artilerija šaudo į ukrainiečius su liepsnosvaidine sistema TOS-1. Tačiau ukrainiečiai atsisako pasiduoti.

„Omega“ dalinio kareiviai sutrukdo Rusijos šarvuočių puolimui Pavlivkos kaime, taip pat esančiame pietiniame Donecko fronte. Bepiločių orlaivių filmuotoje medžiagoje matyti, kaip dalinys prieštankine raketa sunaikina Rusijos 155-osios brigados T-80BV, priversdamas jo įgulą bėgti. „Omega“ karių po mūšio nufilmuotame vaizdo įraše matoma apleistos tanko nuolaužos ir mūšio pasekmės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: