„Turime pasiruošti. Bus didelis šokas.“ Artėja 2 didžiuliai sukrėtimai (Video)  ()

„Karas gali baigtis ne taip, kaip mes galvojame.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių publicistas, rašytojas ir žurnalistas Vitalijus Portnikovas pritaria visiems Zelenskio „taikos plano“ punktams, tačiau kartu pabrėžia, kad realiame gyvenime vargu ar viskas klostysis taip tobulai: „Mes, žinoma, turime remtis dešimčia „taikos plano“ punktų kaip pagrindu sprendžiant situaciją, kuri susidarė Rusijos ir Ukrainos kare. Galime tikėtis, kad kažkada, po trejų ar penkerių metų, šią problemą pavyks įgyvendinti, tačiau iš tikrųjų karas gali baigtis ne taip, kaip mes galvojame“.

Vitalijaus Portnikovo interviu televizijos kanalui „Priamyj“ galima žiūrėti „YouTube“.

Ukrainos žurnalistas perspėjo Ukrainos piliečius apie sukrėtimus, kuriuos jie turės ištverti artimiausioje ateityje: „Turime pasiruošti sukrėtimui dėl karo pabaigos ir elektoraliniam šokui jam pasibaigus: Ukrainos laukia 2 didžiuliai sukrėtimai“.

 

„Noriu pasakyti dar vieną svarbų dalyką: kuo greičiau baigsis karas, tuo sunkesnės bus sąlygos, kuriomis jis baigsis. Tai irgi politinė taisyklė. Kad nenusiviltume, pažvelkime į šiandienos kovų žemėlapį ir įsivaizduokime, kad karas baigiasi dabar. Lengva suprasti kaip jis baigsis: tai bus paliaubos sąlyčio linijoje, tai bus Rusijos kontrolė tose teritorijose, kurias ji dabar turi“, – svarbų niuansą pabrėžė politikos analitikas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(19)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: