Jie patys pasirinko šį kelią. Tai neišvengiama. „Rusijoje viskas degs“  (1)

Karo Ukrainoje pabaiga, galutinė ir amžina, įmanoma tik esant vienai sąlygai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo Ukrainoje pabaiga, galutinė ir amžina, įmanoma tik esant vienai sąlygai: sunaikinus Rusijos Federaciją kaip valstybę. Ši „imperija“ nepažins taikos tol, kol egzistuos Ukraina. Patys rusai pasirinko šį kelią.

Žymus okupacinės armijos potencialo susilpnėjimas, jos ekonomikos žlugimas ir net Ukrainos įstojimas į NATO taip pat negarantuos, kad anksčiau ar vėliau „imperija“, subūrusi naujas pajėgas, vėl nepajudins karių naujam bandymui. Jei Kremlius pradės kampaniją prieš NATO šalis, Ukraina bus pirmoji šalis, kuri bus nušluota. Todėl Ukraina turi tik vieną galimybę išspręsti šią problemą: perkelti karą į Rusijos Federacijos teritoriją ir sunaikinti ją kaip valstybę. Tai dešimties metų užduotis.

Tokią nuomonę išskirtiniame interviu OBOZ.UA išsakė pilotas-instruktorius, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo ekspertas Romanas Svitanas.

„Veiksmai, kurių imamasi šiuo metu, ateityje bus intensyvesni. Jų tikslas – sugriauti Rusijos ekonomiką, Rusijos potencialą, visą kompleksą to, kas maitina imperiją. Visa tai turi būti sunaikinta, nuo Sankt Peterburgo iki Sachalino.

Norėdami tai padaryti, turime įtraukti DRG, mūsų bendraminčius Rusijos teritorijoje, mąstančius taip pat kaip mes, kurie supranta, kad Rusija turi būti sunaikinta ją paliekant. Įtrauksime kaukaziečius ir kovojančius buriatus ir jakutus. Tai reiškia, kad mums padės nacionalinio išsivadavimo judėjimai, esantys „Rusijos imperijoje“.

 

Dar turime dešimt metų kovoti iki imperijos žlugimo. Karas mūsų teritorijoje bus porą metų, kol mes jų neišvysime, o tada karas persikels į Rusijos teritoriją. Viskas degs. Lygiai taip pat, kaip jie atvedė mus į tokią būseną. Nes šiuo metu mes, kaip valstybė, neegzistuojame be išorinės paramos. Ir Rusija bus atvesta į tą pačią būseną, iki visiško žlugimo, visiško ekonominio sunaikinimo.

Tai galima padaryti – grąžinti juos į pelkės būseną. Ir tada kažkas jiems galės padėti. Kinija, Šiaurės Korėja. Atsiųs ryžių... Iranas gali siųsti datules ar ką ten jis turi.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(163)
(4)
(159)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: