Ėjimas padarytas. „Zalužnas – prezidentas“ (Foto)  ()

Straipsnis CNN pasirodė neatsitiktinai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-05 Ėjimas padarytas. „Zalužnas – prezidentas“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikos analitikas Olehas Pasternakas savo Facebook paskyroje teigia, kad generolas Valerijus Zalužnas žengia į didžiąją politiką.

Zalužnas susidūrė su užduotimi pasirinkti pradžios pozicionavimo momentą ir „įėjimo tašką“ į didžiąją politiką.

Jau dabar aišku, kad jis yra renkamas, daugiausia dėl to, kad turi natūralų archetipinį „tėvo“, „kazokų atamano“,  turinčio „ypatingą nuomonę“, įvaizdį.

Būtent su tokia „atskira mintimi“ CNN skiltyje generolas nusprendė pradėti savo judėjimą į nežinomą ateitį, kurios vienintelis žinomas kintamasis yra jo užprogramuotas atsistatydinimas.

Šioje skiltyje pateikiamos dvi aiškios, nors ir užslėptos, atakos prieš dabartinę vyriausybę. Pirmoji yra priekaištas dėl nepopuliarių „valstybinių institucijų“ (skaityk – politinės vadovybės) sprendimų stokos siekiant išspręsti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų mobilizavimo problemą. Antroji – karinio-pramoninio komplekso monopolizavimo fakto konstatavimas. Ėjimas padarytas.

Kyla pavojus, kad prie Zalužno prisijungs įvairūs tinklaraštininkai, politiniai naftalinai, įvairūs uždarbiautojai, būsimi komunikacijos kūrėjai, kurie nevengia pasipelnyti iš rinkimų „auksinio lovio“.

 

Iš Porošenkos stovyklos galima išgirsti pokario politines schemas „Zalužnas – prezidentas, Porošenka – ministras pirmininkas“, tai jam būtų idealus tramplinas sugrįžimui.

Kai kas sako, kad Zalužnas padarys didžiulę klaidą, jei sudarys aljansą su Porošenka. Zalužno susivienijimas su Porošenka neabejotinai projektuos Piotro Aleksejevičiaus antireitingą naujokui politikui.

Žinoma, jūs pagrįstai paklausite: „Ar tikrai Zalužnas eina į politiką?“. Bet ar jis turi pasirinkimą? Tapti dėstytoju karo universitete? O gal ambasadoriumi JK? Ar Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriumi? Beje, įdomu kaip Danilovas reagavo į gandus apie galimą jo posto rotaciją. Nemanau, kad susižavėjo.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(5)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: