„Bus karinė agresija prieš Lenkiją.“ Skelbiamas trečias pasaulinis karas  (1)

Trečiasis pasaulinis karas bus beveik neišvengiamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liūdnai pagarsėjęs Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino interviu su „trumpistu“ Tuckeriu Carlsonu parodė, kad pasaulis atsidūrė ant Trečiojo pasaulinio karo slenksčio.

Trečiasis pasaulinis karas taps beveik neišvengiamas, jei Vakarai pasiduos dėl Ukrainos.

Tokią išvadą padarė Rusijos anoniminis „Telegram“ tinklaraštininkas „Uždrausta nuomonė“ (rus. „Запретное мнение“), pažiūrėjęs sensacingą Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino interviu.

„Istoriniame“ V. Putino interviu, dėl kurio ypač uolūs patriotai prabudo 2 val. nakties, nebuvo nieko naujo.

„Ukraina yra dirbtinė valstybė.“

„Vakarai mus apgavo, ir ne kartą.“

„Visi „specialiosios operacijos“ tikslai bus pasiekti.“

„Mes neketiname kariauti su Jungtinėmis Valstijomis.“

Ir pastarasis buvo ypač pabrėžiamas, dėl kurio, tiesą sakant, ir buvo pradėtas šis vieno blogo veikėjo šou. V. Putinas viešai pasiūlė D. Trumpui sandorį – okupuotas Ukrainos teritorijas mainais į tam tikrą taikos regimybę.

Iš karto kyla du klausimai.

Pirmasis. Ką darys senstelėjęs lyderis, jei jam bus atsakyta? Ar jis ir toliau panaudos savo okupacinius dalinius „mėsos šturmams“ prieš Ukrainos kaimus? O kas Valstijoms iš abiejų pusių nuostolių?

Antra. Kur garantijos, kad V. Putinas, kaip įprasta, neapgaudinės ir laikysis savo įsipareigojimų? Rytoj paliaubos, o poryt karinė agresija prieš Lenkiją, išprovokuojanti visavertį konfliktą su NATO bloku.

 

Apskritai, klausimai dega, o aiškių atsakymų nėra. Jei būtume D. Trumpas, turėtume rimtai susimąstyti ir neskubėti pradėti derybų.

Mėginimai derėtis su barbarais, ir netgi jų sąlygomis, pasaulio istorijoje visada baigdavosi liūdnai. Tai priimama kaip silpnumas, ir taip jiems atveriamas laukas tolesniems manevrams.

Trečiasis pasaulinis karas, jei Vakarai pasiduos dėl Ukrainos, taps beveik neišvengiamas. Net jei bus atidėtas keleriems metams, teigia „Uždrausta nuomonė“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(14)
(68)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: