„Šventas šuns š#das!.. Jie buvo Vengrijoje!“ Ukrainoje pasirodė ypatingi tankai (Foto)  ()

„Galbūt ką tik radau relikviją“, – rašo „Reddit“ vartotojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija metė neįtikėtiną ginklą. Ar tai gali būti tiesa?

„Šventas šuns šūdas! Kažkas „Reddit“ tai rado. T-55 nuotraukoje kairėje yra iš „Oryx“ sunaikintų Rusijos transporto priemonių sąrašo Ukrainoje, dešinėje yra 1956 m. Vengrija“, – rašo Kento universiteto tarptautinių santykių ekspertas, soc. tinklo „X“ vartotojas @CollinFisher.

„Ar kas nors yra susipažinęs su T-55 tankų skaitiniais ženklais? Galbūt ką tik radau relikviją“, – rašo „Reddit“ vartotojas @mgvdltfjk.

Is anyone familiar with the numerical markings on T55 tanks? I might have just found a relic. Left picture is from the oryx-list, right is 1956 Hungary.
byu/mgvdltfjk inUkraineWarVideoReport

 

 

Kiti soc. tinklo vartotojai pastebi, kad skaičius ant tanko yra per mažas, kad tai būtų serijos žymėjimas. Rusijos armija nuo 1956 metų yra pagaminusi tikrai daugiau T-55.

Visgi, soc. tinklo vartotojai taip pat pastebi, kad tai ne tas pats tankas.

„Išskyrus tai, kad 1956 m. nuotraukoje Vengrijos tankas yra T-54, o iš „Oryx“ duomenų – tankas T-55“, – komentuoja soc. tinklo „X“ vartotojas @BuschModelar, o jam pritaria dar ne vienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(12)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: