JAV operatoriai neleidžia „Android“ vartotojams dalintis internetu  (18)

Kompanija „Google“ JAV mobiliojo ryšio operatorių AT&T, „T-Mobile“ ir „Verizon“ prašymu Jungtinėse Valstijose uždraudė interneto dalinimosi programas „Android Market“ parduotuvėje. Iki šiol platintos programos išmaniesiems telefonams leido sukurti bevielio interneto taškus ir dalintis internetu su kitais prietaisais, pavyzdžiui, nešiojamuoju kompiuteriu ar muzikos grotuvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokių veiksmų mobiliojo ryšio operatoriai ėmėsi, nes šios programos leido vartotojams telefonuose naudojamą internetą taip pat naudoti kaip namų ar darbo be papildomo užmokesčio. Nuo šiol visi norintys naudoti telefoną kaip „WiFi“ stotelę Jungtinėse Valstijose privalo sumokėti nuo dvidešimties iki dvidešimt penkių JAV dolerių mokestį per mėnesį. Tie kurie nemokės šių pinigų ir mėgins nelegaliais būdais dalintis internetu, rizikuos savo saugumu.

Legaliosios tą leidusios programėlės „Google“ šiuo metu uždraustos beveik visiems minėtų operatorių vartotojams Jungtinėse Valstijose. Lietuvoje operatoriai vis dar leidžia dalintis internetu su „Android“ prietaisais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobium.lt
Mobium.lt
Autoriai: Antanas Dapkus
(0)
(0)
(0)

Komentarai (18)