„PayPal“ prognozuoja, kad piniginės JAV išnyks 2015 metais  (28)

Interneto mokėjimų tarnyba „PayPal“ neseniai pasiekė rekordą – ji turi daugiau nei 100 mln. aktyvių vartotojų anketų. Pažymėdamas šį pasiekimą, kompanijos prezidentas Scottas Thompsonas pareiškė, kad iki 2015 metų piniginės, bent jau JAV, taps praeities relikvija, rašo Mashable.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Populiarėjant virtualiems atsiskaitymams mes siekiame vartotojams pasiūlyti sprendimus, kurie ne tik yra nauji ir kitokie, bet ir geresni, nei tai, kas šiandien jau yra tapę kasdienybe“, – tinklaraščio įraše teigia S. Thompsonas.

„Mes esame įsitikinę, kad iki 2015 metų skaitmeninė valiuta bus priimama visur JAV – nuo jūsų vietinės parduotuvės iki „Walmart“ prekybos centro. Mums nebereikės nešiotis piniginių“, – pareiškė „PayPal“ prezidentas.

Siekdami įrodyti, kad tai yra įmanoma, „PayPal“ pasiūlė penkiems San Francisko gyventojams iššūkį: atsisakyti grynųjų pinigų ir už visus pirkinius bei paslaugas atsiskaityti virtualiais pinigais – kreditine kortele ar internetu.

Manoma, kad šiais metais „PayPal“ apdorotų pervedimų suma viršys 3 mlrd. JAV dolerių. Tiesa, jos konkurentai taip pat nesnaudžia: neseniai „Google“ pristatė savo mobiliųjų mokėjimų sistemą „Google Wallet“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (28)