„+1“ mygtuko naujos savybės – integracija su „Google+” (Video)  (6)

„Google” ir toliau tobulina savo socialines funkcijas bei „Google+” tinklą. Aiškėja vizija, kuri buvo pradėta viešai diegiant „+1“ mygtuką internete, kur kiekvienas tinklalapio administratorius galėjo įdėti „+1“ prie savo straipsnių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo metu nebuvo visiškai aišku, kokią įtaką turės „+1“, o dabar pasirodo išplėstos mygtuko galimybės – jį paspaudę, lankytojai galės iš karto patalpinti nuorodą į straipsnį savo „Google+“ sienoje. Oficialiame „Google“ tinklaraštyje pasirodė naujiena apie šią funkciją, pati kompanija tai pristato kaip du atskirus patobulinimus:

1. Dabar, bet kur internete paspaudę „+1“, galėsite iš karto, neišėję iš to puslapio, nusiųsti nuorodą į savo „Google+“ sieną ir nurodyti, kokie jūsų draugų ratai matys tą informaciją.

2. Keliant informaciją apie tą puslapį, „Google“ automatiškai sugeneruos puslapio antraštę, aprašymą ir nuotrauką, jeigu sugebės juos ištraukti iš puslapio kodo – tuo jau turėtų pasirūpinti puslapį administruojantys žmonės.

Iš tikro, tai jau yra labai panašu į „Facebook“ mygtuką „Like“, kurio informacija irgi atvaizduojama jūsų sienoje. Bet esminis pranašumas yra galimybė iš karto nurodyti draugų ratus, kuriems skirta ta informacija, tokios galimybės „Facebook“ neturi. Tad pati ratų koncepcija dar kartą parodo save iš gerosios pusės. Pranešama, kad naujosios funkcijos bus įdiegtos per savaitės. Daugiau apie naujovę žiūrėkite žemiau pateiktame „Google“ video pristatyme:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)