Nauja „Android“ operacinės sistemos versija pasirodys rudens pabaigoje  (6)

Neseniai San Franciske (JAV) įvykusioje konferencijoje „Dreamforce“ vienas „Google“ direktorių tarybos narių Erikas Šmitas (Eric Schmidt) užsiminė apie naują operacinės sistemos „Android“ versiją kodiniu pavadinimu „Ice Cream Sandwich“. Jo teigimu, naujovė pasirodys šių metų spalio arba lapkričio mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad pirmą kartą „Google“ oficialiai pristatė „Android Ice Cream Sandwich“ gegužę vykusioje konferencijoje „Google I/O“. Tuo metu buvo užsiminta, jog debiutas numatomas IV šių metų ketvirtį, tačiau mėnuo nebuvo sukonkretintas. Dabar informacija kiek tikslesnė.

Kaip tikimasi, „Android Ice Cream Sandwich“ tiks ir planšetiniams kompiuteriams, ir išmaniesiems telefonams. Tuo tarpu šiandien galima konstatuoti, kad „Android“ yra pakankamai fragmentuota, kadangi planšetiniams kompiuteriams daugiausiai naudojama „Android Honeycomb“, o išmaniesiems telefonams – „Gingerbread“ versija. Manoma, kad pirmuoju modeliu su „Android Ice Cream Sandwich“ platforma taps išmanusis telefonas „Google Nexus Prime“. Šaltinių teigimu, šis telefonas turės „Super AMOLED Plus“ ekraną, kurio raiška vis tik bus mažesnė, nei tikėtasi: ne 1280 × 720, bet kol kas tradicinė 800 × 480. Įrenginio gamintoju greičiausiai taps „Samsung Electronics“, nors tikslių duomenų dar nėra pateikta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: