Šįvakar prasideda „Microsoft“ organizuojama konferencija „Build Windows“  (3)

Tobulindama savo „Windows“ operacinę sistemą, kompanija „Microsoft“ vis labiau rūpinasi ir tuo, kad sistemos platforma būtų pagrindas naujų įdomių programų kūrimui iš trečiųjų šalių. Tam tikslui organizuojama konferencija „BUILD“, kuri truks keturias dienas ir prasidės šįvakar, Lietuvos laiku – 19 val.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patys organizatoriai renginį apibūdina taip:

„„BUILD“ yra renginys, parodantis modernios techninės ir programinės įrangos kūrėjams, kaip pasinaudoti ateities „Windows“ technologinėmis galimybėmis. Išmokite, kaip dirbti su visomis naujomis vartotojo sąsajos technologijomis, kad galėtumėte kurti greitas, lanksčias ir dinamines taikomąsias programas, kurios pritaikys „Windows“ branduolio galią ir lankstumą – juk jį naudoja daugiau nei milijardas žmonių visame pasaulyje“.

Žadama, kad renginys bus transliuojamas tiesiogiai internetu. Viena iš vietų, kur galima pažiūrėti renginio pradžią su bendraminčiais yra „HubVilnius“, kurio skiltyje „Renginiai“ rasite šios konferencijos transliacijos laiką. Be abejo, transliaciją taip pat galima žiūrėti bet kuriame interneto ryšį turinčiame asmeniniame kompiuteryje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: