Lietuvoje startuoja paslauga „Microsoft Office 365“  (1)

Nuo lapkričio 30-osios Lietuvoje ir dar 21-oje pasaulio šalyje „Microsoft“ pradeda teikti naująją debesų kompiuterijos paslaugą „Office 365“. Artimiausius tris mėnesius visi norintys galės nemokamai išbandyti ir susipažinti su naujosios paslaugos galimybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vartotojų vertinimui pateikiamas paklausiausių bendravimo ir bendradarbiavimo programų rinkinys, suteikiantis galimybę organizuoti komandinį darbą, bendrai redaguoti, tvarkyti ir dalintis įvairiais dokumentais, rengti garso ir vaizdo konferencijas, naudotis bendrinamais kalendoriais, kontaktais ir profesionaliu elektroniniu paštu. Kartu pristatomas ir pirmasis „Office 365” naujinimų paketas, kurį sudarė daugiau nei 30 naujų galimybių.    

Pirmąja verslui skirta „Microsoft“ debesų kompiuterijos  paslauga „Office 365” labiausiai turėtų susidomėti Lietuvos smulkaus ir vidutinio verslo atstovai. „Office 365” patraukli tuo, kad be investicijų į IT infrastruktūrą verslininkai galės naudotis pačiais pažangiausiais sprendimais, kurie anksčiau buvo prieinami tik didelėms korporacijoms, - sakė Martynas Bieliūnas, „Microsoft“ verslo strategijos ir rinkodaros vadovas Baltijos šalims. - Lankstus ir paprastas paslaugos užsisakymas leidžia tiksliai ir lanksčiai kontroliuoti išlaidas priklausomai nuo įmonės poreikių.“

„Office 365“ paslauga apima populiariausius organizacijose produktus – biuro programų rinkinį „Office Professional Plus“ ir jo interneto versiją „Office Web Apps“, informacijos bendrinimo ir valdymo sprendimą „SharePoint Online“, el.pašto ir bendradarbiavimo programą „Exchange Online“, taip pat verslo komunikacijos produktą „Lync Online“. Naudojantis integruotų programų paslauga net ir nedidelės įmonės galės kurti išorines ir vidines interneto svetaines, įmonių socialinius tinklus, naudotis bendradarbiavimo sprendimais darbuotojams, partneriams ir klientams, rengti vaizdo konferencijas.

Išbandyti naująją paslaugą „Office 365” Lietuvoje vartotojai galės jau nuo lapkričio 30-osios. Planuojama, kad bandymo laikotarpis tęsis tris mėnesius, o vėliau paslaugą bus galima užsisakyti. Priklausomai nuo pasirinkto plano ir organizacijos poreikių skirsis ir „Office 365“ paslaugos mėnesinis mokestis. Pavyzdžiui, pagal planą individualiai veikiantiems profesionalams ir smulkioms įmonėms „Office 365“ kainuos 18 litų vienam vartotojui per mėnesį, o didelėms įmonėms – 31 litą vienam vartotojui per mėnesį.

„Office 365” paslaugą 40-yje pasaulio šalių „Microsoft“ pradėjo teikti šių metų birželio 28 dieną. Nuo lapkričio 29 dienos „Office 365“ geografija pasipildė dar 22 šalimis, tarp jų ir Lietuva. Testavimo laikotarpio metu visame pasaulyje „Office 365” išbandė daugiau nei 200 tūkstančių įvairaus dydžio įmonių, 70 proc. jų sudarė smulkaus ir vidutinio verslo bendrovės. Šiuo metu daugiau nei 40 proc. įmonių, įtrauktų į sėkmingiausių prekės ženklų „Interbrand“ šimtuką, naudojasi „Office 365” arba analogiškomis anksčiau užsisakytomis „Microsoft“ paslaugomis. Tarp bendrovių, jau pasirinkusių „Office 365”, yra tokie gerai pasaulyje žinomi vardai, kaip „Campbel Soup Company“, „Group Marie Claire“ ar „Harrods“.

Faktai apie „Microsoft Office 365“

„Microsoft Office 365“ – tai debesų kompiuterijos principu veikiančių biuro programų rinkinys, suteikiantis vartotojams galimybę produktyviai dirbti ir bendrauti nepriklausomai nuo jų buvimo vietos ar turimų išmaniųjų įrenginių. Ši  debesų kompiuterijos paslauga apima „Office“ programas („Microsoft Office Professional Plus“) ir jų interneto versijas („Microsoft Office Web Apps“), taip pat kitus produktyviam darbui reikalingus įrankius. „Office 365” yra tinkama bet kurio dydžio organizacijoms, taupo darbuotojų laiką ir bendrovių lėšas, skiriamas informacinėms technologijoms.

Pagrindiniai „Office 365“ privalumai

„Office 365“ nebūtina diegti į kompiuterius – visos programos, elektroninis paštas, bendrinami dokumentai, kalendoriai ir kontaktai vartotojams pasiekiami per interneto naršyklę, asmeninius kompiuterius ar išmaniuosius telefonus.

„Office 365” tai integruoti sprendimai, apjungiantys vartotojų individualiai naudojamas programas, elektroninio ir balso pašto paslaugas, portalus, ekstranetus ir intranetus, greitųjų žinučių paslaugą, virtualius susitikimus, vartotojų būsenos identifikavimą, balso ir vaizdo konferencijas, taip pat interneto konferencijas.

„Microsoft“ užtikrina duomenų saugumą ir įsipareigoja, kad „Office 365“ paslaugos bus prieinamos 99,9 proc. užsakyto laiko. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)