Atskleistos "Apple" darbuotojų elgesio viešojoje erdvėje taisyklės  (8)

Interneto portalas „9to5Mac“ iš patikimų šaltinių gavo „Apple“ vidaus politikos taisykles, kurios reglamentuoja ne tik kompanijos darbuotojų elgseną internete, bet ir apskritai visą jų elgesio kodeksą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Apple“ laikosi gana griežtos politikos, kai yra kalbama apie darbuotojų elgesį viešojoje erdvėje ir jų laikymąsi kompanijos sukurtos HRCCC (sąžiningumas, pagarba, konfidencialumas, bendruomenė, paisymas; angl. honesty, respect, confidentially, community, compliance) strategijos. „Apple“ darbuotojai nieko negali užsiminti apie kompaniją internetinėse svetainėse ar viešuose forumuose.

Pateikiame jums keletą taisyklių, kurių turi laikytis kiekvienas „Apple“ darbuotojas:

● „Apple“ darbuotojai negali naudotis tinklaraščiais, svetainėmis, socialiniais tinklais ar panašiais internetiniais objektais tam, kad kalbėtų apie kompaniją, kurioje dirba;

● asmeninės darbuotojų svetainės negali būti skirtos aptarinėti kompanijos reikalus;

● „Apple“ darbuotojai visiškai negali diskutuoti su klientais apie gandus. Jie nebent gali sakyti: „Apple“ nekomentuoja sprendimų, produktų, gandų ar akcijų, kurių pati kompanija nėra oficialiai paskelbusi“;

● darbuotojai negali naudoti darbui skirto el. pašto asmeniniam bendravimui. Tam turi būti naudojamas atskiras el. pašto adresas.

Taisyklių pabaigoje taip pat išryškėja dar viena svarbi taisyklė: „Galiausiai, draudžiama rodyti ar kitaip paviešinti šias „Apple“ taisykles. Taisyklės skirtos tik „Apple“ darbuotojams, o ne viešam naudojimui“.

Pilną minėtų taisyklių "išklotinę" galite rasti šiuo adresu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: