„Western Digital“ pamažu atnaujina standžiųjų diskų gamybą Tailande  (0)

Kompanija „Western Digital“, sustabdžiusi standžiųjų diskų gamybą Tailande dėl čia vykusių potvynių, iš dalies atnaujino šių komponentų gamybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę kompanija atnaujino standžiųjų diskų gamybą Bang Pa-In rajone Centriniame Tailande. Nuo spalio 15 dienos šioje vietovėje vandens lygis siekė 2 metrus ir tai trukdė tiek logistikos įmonių darbui, tiek pačios produkcijos gamybai. Nusekus potvyniui, ši gamykla anksčiau nei tikėtasi atnaujino darbą. Tačiau kitos „Western Digital“ gamyklos Tailande vis dar yra užtvindytos. Tikimasi, kad vanduo iš jų teritorijos bus išpumpuotas per šią savaitę, o vėliau prasidės jų valymas ir remontas.

Nepaisant gerų naujienų, „Western Digital“ ir jos konkurentė „Seagate“ nekeičia prognozių dėl standžiųjų diskų deficito artimiausiais mėnesiais. Kompanijos mano, kad gruodžio pabaigoje standžiųjų diskų paklausa sieks 170-180 milijonų vienetų, nors rinkoje jų bus žymiai mažiau – apie 120 milijonų vienetų. Ekspertai mano, kad standžiųjų diskų trūkumas bus jaučiamas bent iki kitų metų pirmojo ketvirčio, o potvynio padariniai standžiųjų diskų rinkoje bus jaučiami visus 2012 metus.

Nuo stichinės nelaimės nukentėjo ir kompanijų „Hutchinson Technology“, „Seagate“, „Toshiba“ ir „Hitachi“ Tailande esančios minėtųjų kompiuterių komponentų gamyklos. Šioje šalyje pagaminama beveik pusė visų standžiųjų diskų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: