Online vaizdų redaktorius WeVideo baigė beta testavimo stadiją (Video)  (1)

„Debesų“ paslauga WeVideo – platforma, skirta vaizdo medžiagos redagavimui – paskelbė apie beta testavimo stadijos pabaigą ir komercinės veiklos pradžią. WeVideo jau integravo savo paslaugas su populiariuoju Youtube ir turi apie 125 000 vartotojų, kurie šia tinklo platforma kasdien sukuria apie 1 000 vaizdo klipų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

WeVideo paslauga pradėjo veikti 2011 m. rudenį ir yra dalis europinio projekto, pavadinto Creaza, siūlančio analogiškas paslaugas, tačiau tik švietimo sferoje, o ja gali naudotis tik studentai, kurių auditorija šiuo metu yra apie 4 mln. Dėl „debesų“ technologijų, kitaip nei su asmeniniams kompiuteriams skirtais produktais, WeVideo vartotojai gali naudotis neribotomis galimybėmis.

Nemokama WeVideo versija vartotojui siūlo 1 GB darbinės vietos, kuri gali būti padidinta iki 100 GB, tiesa, už tai reikės kas mėnesį mokėti apie $80 (~ 208 lt). Mokamoje versijoje yra papildomos funkcijos ir efektai. Be to, vaizdo operatoriai gali dirbti tinkle prie vieningos grafinės sąsajos (ši opcija taip pat mokama).

Vaizdų redagavimo WeVideo funkcija taip pat pristatyta ir specialiame Youtube puslapyje. „Debesų“ paslaugos kūrėjai tikisi, jog jų kūrinys taps populiariausiu ir patikimiausiu internetiniu vaizdo medžiagos redaktoriumi, o WeVideo generalinis direktorius Jostein Svendsen jau bando skaičiuoti „viščiukus“ – iki 2012 m. pabaigos WeVideo vartotojų skaičius turėtų viršyti vieną milijoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: