2012 m. „Ultrabook“ sudarys 25-35% visų parduotų nešiojamų kompiuterių  (10)

Kompanijos „Acer“ vadovas J. T. Wang pranašauja puikias „ultrabook“ klasės įrenginių ateities perspektyvas ir teigia, jog jų dalis šiais metais sudarys 25-35 % visų parduotų nešiojamų kompiuterių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pati „Acer“ aktyviai dirba prie naujų šios madingos krypties nešiojamų kompiuterių ir II ketvirtyje pristatys jau antros kartos „ultrabook“ gaminius. Pirmos kartos „Acer“ „ultrabook“ klasei priskiriamo modelio „Aspire S3“ pardavimai jau siekia 250 – 300 tūkst. vienetų, ir kompanijoje tikimasi, jog šiais metais planuojamo išleisti „Acer Aspire S5“ modelio paklausa bus dar didesnė.

Dideles viltis „ultrabook’ų“ gamintojai sieja su naujomis galimybėmis, kurias pasiūlys naujoji „Intel“ mikroprocesorių architektūra „Ivy Bridge“.

Įdomu tai, jog apie Europos ir JAV rinkas kompanija „Acer“ kalba kaip apie šiuo metu ne itin perspektyvias jos produkcijai. Tačiau pažymima padidėjusi paklausa Brazilijoje, taip pat Filipinuose, Tailande ir kitose Pietryčių Azijos rinkose. J. T. Wang teigia, jog paprastų nešiojamų kompiuterių pardavimai 2012 m. I ketvirtyje sumažės maždaug 10-15 %, o vėliau šis rodiklis mažės po maždaug 10 % kasmet.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: