"AudioBox.fm" – internetinis muzikos grotuvas  (1)

Šiais laikais mums vis dažniau peršamos „debesų“ paslaugos; daugeliu atveju jos yra patogesnės, nei pasirodo iš pirmo žvilgsnio. Pastaruoju metu ypač populiarėja muzikos „debesų“ paslaugos. Ne išimtis ir internetinis muzikos grotuvas "AudioBox.fm". Šiame straipsnyje plačiau papasakosime apie šią naudingą programą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

AudioBox.fm klientai, atsidarę interneto naršyklę kompiuteryje, gali pasiekti visą savo sukauptą muzikos kolekciją. Jokių bylų kompiuteryje, nereikia sukti galvos dėl mažos kompiuterio atminties – nuo šiol viskas internete. Sakysite, kad ši paslauga nieko nesiskiria nuo kitų. Galima paprieštarauti. Dauguma šiuolaikinių populiariausių muzikos „debesų“ paslaugų veikia tik tuo atveju, jei į kompiuterį yra įdiegiama speciali programa. Su AudioBox.fm to daryti nereikia. Atsidarote naršyklę – ir jūs jau nuosavos muzikos oazėje. Naudojimasis

Internetinis muzikos grotuvas AudioBox.fm savo dizainu yra neįtikėtinai panašus į kompanijos „Apple“ sukurtą populiariąją programą „iTunes“. Muzikos įkėlimas yra patogus, nes visada matote proceso statistiką. Paslauga pasižymi ir dideliu įkėlimo greičiu – vienu metu keliama po du muzikinius kūrinius.

Pagrindiniame puslapyje matomi visi neseniai įkelti kūriniai, informacija apie puslapio atnaujinimus. Vartotojo sąsaja yra išties intuityvi. Tam įtakos turi ir panašumas į „iTunes“, kuri jau yra susilaukusi milžiniško vartotojų pripažinimo.

Registracija ir kaina

Registracijai pakanka sugalvoto slapyvardžio, slaptažodžio bei elektroninio pašto adreso. Į el. paštą gausite patvirtinimo laišką ir tuomet galėsite pradėti naudotis paslauga.

AudioBox.fm siūlo nemokamą 15 dienų planą tiems, kurie nori susipažinti su paslaugos veikimo principu ir funkcijomis.

Taip pat siūlomi trys mokami planai. Kiekvienas iš jų, priklausomai nuo kainos, siūlo skirtingą talpą muzikai saugoti. Už 3,99 JAV dolerio per mėnesį jūs gausite 11 gigabaitų (GB) vietos muzikai, visas pagrindines funkcijas bei mobiliąsias aplikacijas. Už 7,99 JAV dolerio per mėnesį gausite 26 GB vietos muzikai, o už 9,99 JAV dolerio – 151 GB vietos ir „DropBox“ palaikymą. Tai reiškia, kad visus muzikinius kūrinius galėsite matyti ir per „DropBox“ paskyrą.

AudioBox.fm savybės:

  • Galimybė rinktis tarp nemokamų ir mokamų planų;
  • Patogi ir paprasta vartotojo sąsaja;
  • Palaiko visas populiariausias interneto naršykles;
  • „iPhone“, „iPod touch“, „iPad“ bei „Android“ mobiliosios aplikacijos.

Išvada

AudioBox.fm patiks tiems, kurie jau naudojasi arba nori pradėti naudotis muzikos „debesų“ paslaugomis. Patiks todėl, kad paslauga yra paprasta ir aiški, yra suderinama su trečiųjų šalių programomis bei turi mobiliąsias aplikacijas. Beje, ir paslaugos kaina nesikandžioja. Tad jei pasiryžote „permesti“ visą savo muziką į „debesis“, AudioBox.fm yra neblogas pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tinklaraštis "įDebesis"
Tinklaraštis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)