Gandai: „Google Drive“ „debesų“ paslauga pradės veikti balandį  (4)

Informuotų interneto šaltinių teigimu, kompanija „Google“ balandžio pradžioje gali oficialiai paleisti savo „debesų“ kompiuterijos paslaugą vartotojų duomenims saugoti „Google Drive“ (GDrive).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoji paslauga nemokamai pasiūlys 1 GB duomenų saugojimui. Už didesnio kiekio informacijos laikymą bus imamas mokestis. Paslauga bus integruota su „Google Apps“ ir leis susieti paskyrą su savo domenu.

Šį vasarį buvo paskelbta, kad paslauga „Google Drive“ beveik paruošta ir bus prieinama daugumai vartotojų nemokamai. Taip pat buvo teigiama, kad su naująja paslaugaa per „Gmail“ bus galima persiųsti didelės apimties failus be jų siuntimo, o naudojant nuorodą, vedančią į „Google Drive“.

„Google“ yra bene vienintelė stambi interneto kompanija, neturinti savo specializuotos duomenų saugyklos. Pagrindiniai kompanijos konkurentai seniai veikia „debesų“ rinkoje: „Microsoft“ turi „SkyDrive“, „Amazon“ – „Cloud Drive“, o „Apple“ – „iCloud“. Tai pat veikia ir savarankiškos tarnybos „FilesAnywhere“ bei „Dropbox“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(1)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: