Larry Page: mes savo paslaugų integracijos neatsisakysime  (1)

Vienas iš "Google" įkūrėjų Larry Page, jau metus vadovaujantis korporacijai, publikavo pranešimą, kuris vadinasi „2012 Update from CEO“ ir detaliai aprašo artimiausias "Google" vystymosi perspektyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešime minima tikrai daug detalių, tačiau turbūt įdomiausia tai, ką "Google" planuoja daryti su savo internetinių paslaugų integracija ir su tuo susijusia nuolat didėjančia rinkos sumaištimi, už kurios slypi žmogaus teisių gynėjai bei, žinoma, paieškos giganto konkurentai.

Jei trumpai perteikti Larry Page poziciją, ji yra tokia: integracija bus tęsiama toliau, neigiamo pobūdžio reakcija bus ignoruojama. Kompanijoje "Google" yra įsitikinę, jog vartotojų duomenų apjungimas tarnauja pačių vartotojų labui, o taip pat tikima, jog vartotojai anksčiau ar vėliau perskaitys paprastus ir aiškius „help‘us“ bei nustos bijoti užsakytų baisybių apie kišimąsi į asmeninį gyvenimą. Larry Page taip pat pareiškė, jog "Google" ir toliau mylės savo vartotojus, rūpinsis jais ir žino, kaip užtikrinti jiems geras darbo ir gyvenimo sąlygas (ar net dar geresnes, nei buvo anksčiau).

Priminsime, jog pagrindinis "Google" konkurentas, kompanija "Facebook", ne vieną kartą buvo apkaltinta tikrų tikriausiais pažeidimais vartotojų asmeninio gyvenimo atžvilgiu, tuo tarpu kompanijos "Google" atveju kalbama, iš esmės, apie paieškos rezultatų ir kontekstinės reklamos pritaikymą konkrečiam vartotojui (taip buvo ir anksčiau, tiesiog dabar tai išvystoma dar toliau, į vieną unifikuotą sistemą, kuri, matyt, anksčiau ar vėliau turėjo pasirodyti bet kokiu atveju).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: