Su šypsena: "Map of the Dead" padės išsigelbėti zombių puolimo atveju  (16)

Paskutiniuoju metu kino filmai, komiksai ir TV šou laidos vis dažniau mums primena apie artėjančią apokalipsę, kurioje būtinai dalyvauja galybė zombių. Nežiūrint į tai, jog mokslininkai kol kas nenumatė kažkokios konkrečios datos (aišku, nekalbant apie išmirusių majų mokslo atstovus), ar jūs būsite pasiruošę, jei netikėtai, kaip toje dainoje, zombiai „atriedės, atidundės“?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujos internetinės tarnybos "Map of the Dead" kūrėjų manymu, jų kūrinys gali tapti „pirmu žingsniu, siekiant bet kokiomis priemonėmis išsigelbėti“ tuo atveju, jei atsikėlęs vieną rytą, žmogus būtų netikėtai atsidurs zombių apsuptyje. Šios internetinės tarnybos, kuri visiškai pasikliauja "Google Maps", pagalba vartotojai galės aptikti ne tik „užkrėstas‘‘ teritorijas, tačiau ir kol kas saugias planetos vietas, kur galima bus ne tik pasislėpti nuo „smegenų ėdikų“, ir net koordinuoti savo pajėgas bei smogti atsakomąjį smūgį.

"Map of the Dead" kūrėjai pasirūpino, jog žemėlapyje matytųsi visos vietos, kurios galėtų pagelbėti vartotojams išgyventi: ginklų parduotuvės, medicinos centrai, policijos nuovados, nedidelės maisto parduotuvės ir t.t. Aišku, numatytos ir vietos, kuriose lankytis nederėtų: tai miestų kapinės, centrinės aikštės ir gatvės, kur galėtų būti daugybė zombių būrių. Šios internetinės tarnybos dėka žmonės galės sukurti savo evakuacijos planą, taip pat aplankyti tuos svarbius taškus, kur galima gauti visko, kas reikalinga, prieš paliekant miestą.

Šia įdomia paslauga gali pasinaudoti ir Lietuvos vartotojai. Tikrai įdomu pasižiūrėti, ar daug galimybių turi mūsų šalies gyventojai, jei zombių ataka netyčia įvyktų...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: