"Google" teisme nugalėjo „Besišlapinantį Prancūzą“  (5)

Prancūzas, kuris visai neseniai prisidarė sau gėdos dėl fotografijos, papuolusios į "Google Street View" sistemą, nesugebėjo iš kompanijos padalinio "Google France" prisiteisti kompensacijos, kuri, jo manymu, turėjo sudaryti dešimt tūkstančių eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar daugiau, teismas įpareigojo ieškovą – nevykėlį kompensuoti kompanijai "Google France" teismo išlaidas, kurios siekia 1200 eurų. Priminsime, jog ieškovas buvo nepatenkintas, jog "Google" fotografuojantis automobilis užfiksavo prancūzą atliekantį nedidelį gamtinį reikalą prie savo automobilio, tuo tarpu vėliau iš jo juokėsi visas kaimas.

Po to, kai „Besišlapinantis Prancūzas“ padavė ieškinį teismui, iš jo ėmė juoktis visas internetas, negana to, daugybę šypsenų buvo ir pačiame teisme. Juk jis pralaimėjo ieškinį dėl to, jog skandalinga fotografija buvo patalpinta kompanijos "Google Inc.", o jis nusprendė teistis su "Google France", kuri, kaip išsireiškė mūsų prezidentė, yra „nei prie ko“. Galbūt mūsų laukia antroji šios istorijos serija, jei prancūzui nenusibos mokėti už teismo išlaidas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: