„Dropbox“ leis dalintis failais su visais norinčiais  (3)

„Debesų“ saugykloje „Dropbox“ atsirado galimybė vartotojui gauti nuorodą į bet kurį jo į serverį įkeltą failą. Atidaryti ir atsisiųsti tokį failą galės bet kas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei bus duota nuoroda į nuotrauką, video ar dokumentą, „Dropbox“ juos atvers tiesiog naršyklėje. Taip pat failą bus galima atsisiųsti arba nukopijuoti į savo „Dropbox“ paskyrą. Be to, vartotojai galės keistis nuorodomis į aplankalus. Taip atvertų aplankalų turinio redagavimas kitiems vartotojams bus negalimas.

Norint leisti redaguoti aplankalus, reikia nurodyti, kokie vartotojai turės teisę tai daryti. Anksčiau, norint suteikti galimybę visiems norintiems siųstis failus, vartotojui reikėjo perkelti failus į aplankalą „Public“. Taip failus galėdavo siųstis net ir neprisijungę prie savo „Dropbox“ paskyrų vartotojai.

Nauji „Dropbox“ vartotojai nemokamai gauna 2 GB savo failams. Už kiekvieną pakviestą vartotoją pridedama 500 MB. Paslaugai neišvengiamai tenka lankytojams siūlyti naujas funkcijas, kadangi jaučiamas neabejotinas spaudimas iš artimiausių konkurentų, pusės, taip pat ruošiamasi „Google Drive“ atėjimui į šį rinkos segmentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(5)
(0)
(4)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: