"Samsung Galaxy S III" savininkai gaus 50 GB "Dropbox" „debesyse“  (3)

Naujojo išmaniojo telefono Samsung Galaxy S III būsimi savininkai turėtų įvertinti ne tik keturių branduolių Exynos 4 Quad procesorių ir nuostabų 4.8“ įstrižainės HD Super AMOLED ekraną. Gamintojas papildomai žada ir kitų malonių technologinių smulkmenų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis bendradarbiavimo sutartimi, sudaryta tarp kompanijos Samsung ir „debesų“ talpyklos Dropbox, Samsung flagmano pirkėjai po atitinkamos registracijos turės galimybę pasinaudoti iki 50 GB talpos talpyklą savo duomenims Dropbox serveriuose.

Negana to, tokios „skanus“ pasiūlymas Galaxy S III savininkams bus nemokamas dvejiems metams, o tai leis gauti prieigą prie „debesyse“ saugomų dokumentų ir multimedia turinio. Tiesa, kol kas nėra aišku, ar tokia dosni dovana turės papildomų sąlygų, be to, gana keista, jog Samsung kreipėsi būtent į Dropbox, o ne Google Drive, kadangi toks pasirinkimas būtų lokiškesnis šio Android telefono atžvilgiu.

Priminsime, jog išmaniojo telefono HTC One savininkai jau turi galimybę naudotis „debesų“ talpyklos Dropbox paslaugomis, tiesa, jiems nemokama dovana siekia „tik“ 25 GB.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiptop.lt tinklaraštis
Tiptop.lt tinklaraštis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: