"Botanicula" – linksmas galvosūkis iš Čekijos (Video)  (9)

Tiems, kuriems dar neteko susidurti, norėtųsi užsiminti apie žaidimą–galvosūkį pavadinimu "Botanicula", kuris sukurtas čekų studijos "Amanita Design". Dabartinė linksmo ir originalaus kūrinio versija debiutavo balandžio 19 d. ir skirta PC, Mac ir "Linux" sistemoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jakub Dvorský ir kompanijos sukurtas žaidimas Botanicula – tai istorija apie… sėklą (arba gal geriau herojų vadinti Sėklyte). Parazitai užpuolė gigantišką medį. Čiulpdami syvus ir ėsdami lapus, jie beveik sunaikino augalą, taigi visa viltis – tai mes, paskutinė sėkla, kuri turėtų atlikti ilgą kelionę nuo medžio viršūnės iki pačios apačios – šaknų.

Vartotojų laukia daugiau kaip 150 scenų, galvosūkių, „susitikimų su laukiniais padarais ir svaiginančia muzika“. Beje, garso takelis žaidime iš tikrųjų nuostabus: už jį Botanicula nusipelnė prizo Excellence in Audio renginyje Independent Games Festival 2012.

Pagrindinis projekto dizaineris – Jaromír Plachý, tuo tarpu anksčiau minėtas Jakub Dvorský užsiėmė vadovavimu apskritai visam projektui. Artimiausiu metu kompanija Amanita Design ketina perkelti žaidimą į Android ir iOS įrenginius; tuo tarpu tiems galvosūkių gerbėjams, kurie ieško kažko neišbandyto, primygtinai rekomenduojame šį nuostabų čekų gamybos projektą.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (9)