Ploniausią pasaulyje išmanųjį telefoną „Oppo Finder“ jau galima rezervuoti  (2)

Galbūt su „ZTE Athena“ pasirodymu išmanusis telefonas „Oppo Finder“ ir neteks „ploniausio pasaulyje išmaniojo telefono“ titulo, tačiau kol kas jį jau galima rezervuoti už maždaug 313 eurų (~ 1090 lt), atsižvelgiant į dabartinius valiutų kursus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beje, rezervuoti „visų ploniausią“ bus galima tik iki birželio 24 dienos imtinai, tuo tarpu pardavimas prasidės liepos 1 dieną. Įdomu ir tai, jog „Oppo Finder“ kaina pasirodė esanti daug mažesnė, nei buvo manoma anksčiau.

Taigi, už kiek daugiau nei 300 eurų pirkėjai gaus „Oppo Finder“, kurio korpuso storis 6,65 mm, o tai yra, dar kartą pasikartosime, dabartinis pasaulio rekordas šioje kategorijoje. Taip pat iš specifikacijų galima paminėti 4,3" įstrižainės jutiklinį „Super AMOLED Plus“ ekraną, 1,5 GHz taktiniu dažniu dirbantį dviejų branduolių procesorių, 1 GB operatyvios atminties ir 16 GB duomenų kaupiklį. Be to, bus įdiegtos dvi kameros – 8 MP raiškos su LED blykste ir HD 1080p filmavimo galimybe nugarinėje dalyje ir 1,3 MP raiškos priekyje. Programinės platformos pagrindą sudarys operacinė sistema „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: