„Google“ vadovas neteko balso ir konferencijoje „Google I/O“ nedalyvaus  (0)

Korporacija „Google“ pranešė, jog jos vykdantysis direktorius Larry Page „prarado balsą“. Paieškos giganto atstovai atsisakė pasidalinti detalesne informacija, kokia gi yra jos vadovo sveikatos būklė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertai kalba, jog „Google“ derėtų pasidalinti su visuomene išsamesnėmis detalėmis, kad nepasikartotų tai, kas įvyko savo laiku su kompanija „Apple“, kuri stengėsi pateikti kuo mažiau informacijos apie Steve Jobs (kuris, kaip pasirodė, kovojo su vėžiu) sveikatos būklę.

Analitikas Doug Anmuth iš „JP Morgan“ pažymėjo, jog ponas Larry'is Page'as, kuris nuolat publikuoja nuorodas ir pateikia komentarus savo socialinio tinklo „Google+“ paskyroje, nebuvo aktyvus jau nuo gegužės 25 dienos. „Mes manome, jog tai galėtų sukelti daug klausimų kompanijos investuotojams“, – pridūrė analitikas.

Kompanijos „Susquehanna Financial Group“ analitikas Herman Leung taip pat praneša, jog į jo biurą skambina vis daugiau investuotojų, kurie klausia, ar jiems verta jaudintis dėl pasklidusių gandų. „Taip, manau, kad truputį reikėtų. Reikia tikėtis, jog „Google“ pateiks mums šviežios informacijos“, – pažymi analitikas.

Beje, pranešama, jog Larry'is Page'as neseniai savo kompanijos darbuotojams parašė laišką, kuriame pažymėjo: „Man nieko rimto nenutiko“. „Google“ direktorių tarybos narys Ericas Schmidtas teigia, jog „Google“ vadovas kol kas negali sakyti kalbų viešuose renginiuose, tame tarpe ir būsimame „Google I/O“, tačiau vadovavimą kompanijai tęsia. Vienas iš „Google“ įkūrėjų Sergey'us Brinas pokštaudamas pareiškė, jog ši problema leis ponui Larry'iui Page'ui tapti dar geresniu generaliniu direktoriumi, kadangi dabar jam teks įvertinti kiekvieną savo žodį ir kalbėti itin atsargiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: