„Google“ jau planuoja planšetinio kompiuterio „Nexus 10“ pasirodymą  (0)

Taivano portalas „DigiTimes“ praneša, jog „Google“ neketina apsiriboti 7″ įstrižainės ekraną turinčiu planšetiniu kompiuteriu „Nexus 7“, kuris sukurtas, bendradarbiaujant su kompanijomis ASUS ir „nVidia“. Jau dabar, šaltinio teigimu, ruošiamas mažiausiai dar vienas, „high-end“ klasės segmentui priklausantis mobilusis įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbama apie planšetinį kompiuterį su 10″ įstrižainės ekranu, kuriam jutiklines matricas tieks Taivano kompanijos „AU Optronics“ (AUO) ir „Wintek“. Paskutinioji, kaip teigiama, jau dabar yra pagrindinis „Nexus 7“, dirbančio su „Android 4.1 Jelly Bean“, ekranų tiekėjas.

Deja, jokių išsamesnių specifikacijų apie būsimą „Nexus 10“ šaltinis nepateikia. Kaip teigiama, „Nexus 7“ pagrindinė užduotis yra konkurencinė kova su „Amazon Kindle Fire“, todėl pagrindinis reikalavimas buvo galutinė 199 $ kaina, nors kompanijos „Google“ ir ASUS vis tik pasistengė įdiegti ir gana galingas komplektuojančias dalis.

10″ įstrižainės ekraną turėsiantis planšetinis kompiuteris, matyt, nesieks kovoti žemiausių kainų segmente. Todėl visiškai tikėtina, kad „Google“ ruošia etaloninę planšetę – flagmaną, kuris apjungs pažangiausias technologijas bei naujausią „OS Android“ versiją. Tiesa, kiti šaltiniai mano, jog „Nexus“ planšetinių kompiuterių serijos flagmanas taip pat turės patrauklią kainą – kalbama apie 299 $. Jei tai tiesa, tiek pat kainuojantis būsimas „iPad mini“ turės tikrai rimtą konkurentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)