Asus paaiškino, kodėl Nexus 7 neturi kameros galinėje dalyje  (16)

Šiek tiek mažiau nei prieš mėnesį „Google“ kompanijos pristatytas plašnetinis kompiuteris „Nexus 7“ negali pasigirti naujais technologiniais sprendimais, tačiau šiokį tokį nesusipratimą rinkoje, kainų atžvilgius, šis daugiafunkcinis įrenginys tikrai įnešė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir tai neturėtų stebinti, kadangi iki šiol rinkoje niekam nebuvo tekę matyti planšetinio kompiuterio su keturių branduolių „Tegra 3“ centriniu procesoriumi bei 8 GB vidinės atminties vos už 200 JAV dolerių. Vis dėlto, kaip teigia „Asus“, daug kam yra nesuprantama, kodėl toks prietaisas neturi kameros galinėje dalyje, todėl siekiant išvengti pasikartojančių klausimų bendrovė nusprendė pateikti atsakymą:

„Siekiant, kad „Google Nexus 7“ taptų prieinamas didžiajai daliai rinkos, vienas iš svarbiausių aspektų yra kaina. „Asus“ supranta, kad šiuo metu prietaisams gera kamera galinėje dalyje yra svarbi. Tačiau aukštos kokybiškos kameros pridėjimas kaip reikiant padidintų įrenginio kainą ir jis taptų neprieinamas visiems norintiems. Tuo tarpu prastesnės kokybės kamera gali būti klaidingai suprasta kai kurių vartotojų, todėl siekiant to išvengti jos buvo atsisakyta, o tai padėjo sumažinti įrenginio kainą taip pat išlaikant didelę vartotojo patirtį“.

Tokį „Asus“ kompanijos pasiaiškinimą galima pilnai pateisinti, nes planšetinis kompiuteris su galinga „geležimi“ bei prasta kamera galinėje dalyje būtų atrodęs tikrai ne kaip. Kameros idėja galbūt išvis neatitinka paties planšetinio kompiuterio matmenų ir panaudojimo paskirties. Vis dėlto, šie daugiafunkcinis įrenginys rinką išvydo būtent tuo metu, kai kameros išmaniuosiuose telefonuose išgyveno revoliucinius laikus ir turbūt dėl šios priežasties dabar yra diegiamos beveik kiekviename iš jų. Be to, kad kamera planšetiniame kompiuteryje nėra svarbiausias aspektas gali patvirtinti ir tai, jog „Nexus 7“ paklausa jau dabar viršija pasiūlą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)