Programuotojai pareiškė norą dirbti rojuje  (1)

Turbūt ne vienas iš dirbančių dideliame biure yra pagalvojęs apie tai, kaip būtų nuostabu savo darbus/projektus pasidaryti kuo toliau nuo „viso šito beprotnamio“. Visa tai dvylikai programuotojų taps realybe, kadangi „Come Hack With Us“ nusprendė suorganizuoti dviejų mėnesių „iškylą“ į vieną iš tropikų salų. Darbas rojuje – ar ne nuostabu?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projekto autorius ir organizatorius Walter Heck žurnalistams iš BBC News teigė, jog savo laiku jis su keliais asmenimis gyveno Aliaskoje (JAV) ir dirbo prie vieno projekto, o ši patirtis iš tiesų buvo nuostabi. „Kodėl mes negalime visos šios patirties atkurti tropikų saloje, kur galėtume susifokusuoti tik į mūsų projektą?“, – teigė W. Heck. „Valgio darymo ir valymo rūpesčiai – viso to čia nebus. Viskas, ko jūs darysite – sėdėsite ir rašysite kodą“.

Tiesa, prieš patenkant į laimingųjų sąrašą, reikės ne tik užeiti į "Come Hack With Us" puslapį ir užpildyti anketą, tačiau taip pat nurodyti, kokiu projektu norėsite užsiimti rojų primenančioje darbo vietoje, kartu atlikti psichologinį testą, kuris padės nuspręsti, ar galėsite gyventi su kitais panašaus likimo žmonėmis visus du mėnesius bei dirbti su jais. Kai tik laimingieji bus atrinkti, beliks tik susimokėti už kelionę lėktuvu į kol kas neįvardijamą salą, taip pat „visiškai simbolinį“ dalyvio mokestį (kaip jį vadina idėjos autorius). Walter Heck galiausiai paaiškino, kad visa tai daroma tam, kad atsiriboti nuo žmonių, kurie nuolat galvoja apie šventimą ir pramogas, taip pat nuo tų asmenų, kurie nesidomi programuotojų projektais, taigi natūraliai tampa trukdančiais dirbti asmenimis.

Žodžiu, jei esate programuotojas, tupite prie projekto, bet negalite susikoncentruoti dėl aplinkui vis zujančių ir trukdančių žmonių, užsukite į Come Hack With Us puslapį, pateikite paraišką ir galbūt tikrai pasiseks ne tik pasidarbuoti, bet ir pabūti žemiškame rojuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: