„Samsung“ kaltina „Apple“ darant poveikį ekspertams  (1)

„Samsung“ advokatė Katrina Howard pradėjo antrąją savaitę ginčų procesą tarp „Apple“ ir „Samsung“ ir apkaltino Tim’o Cook’o vadovaujama kompanija, jog šie slaptai susitiko su nepriklausomais ekspertais, kad jie pakeistų nuomonę, dėl įrodymų, kurie jau yra pateikti teismui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertų ataskaitoje, kuri buvo pateikta rugpjūčio 1 d. rašoma, kad „Apple“ pažeidė tris 3G ryšio patentus savo telefonuose iPhone 4, iPhone 4S ir planšetėje iPad 2. Katrina Howard šiandien teismui teigė, kad sekmadienį, 10 valanda ryto Australijos laiku, jai buvo įteikta „Pataisyta ekspertų atskaita“, kurioje du ekspertai pakeitė savo nuomonę.

K. Howard teigė, kad „Samsung“ žinojo apie „Apple“ susitikimą su vienu iš ekspertų grupės narių, kuris turėjo pakeisti jo nuomonę. K. Howard taip pat teigė, kad pataisyta ataskaita neturėjo būti perduoda šįryt ir kad ekspertai, kurie pakeitė savo nuomonę, turės paaiškint, dėl ko taip buvo padaryta.

Kaip matome, teismai tęsiasi ir jie darosi vis aršesni. Nors prieš kelis mėnesiu atrodė, kad viskas jau greit pasibaigs, tačiau atrodo, kad tai tik pradžia. Įdomu, kokias bylas iškels „Samsung“, kai „Apple“ pristatys savo mažąją planšetę ?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)