Ar tai vienas iš pirmųjų „Nokia“ telefonų su „Windows Phone 8“?  (20)

Paskutiniu metu daug šaltinių apie „Nokia“ teigia, kad pirmasis šios kompanijos telefonas su „Windows Phone 8“ bus išleistas ankstyvą rugsėjį. Jeigu tikėti šiais gandais, tai „Nokia“ jau turėtų būti netoli šių telefonų kūrimo pabaigos, o tai dar kartą įrodo tikėtinų „Nokia“ modelio su „WP8“ nuotraukų pasirodymas internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad „Nokia“ ir toliau laikosi „Lumia 900“ ir „N9“ dizaino krypties. Nors gautos nuotraukos parodo tik šio telefono priekinę dalį, tačiau galima nuspėti, kad galinė šio telefono dalis atrodys panašiai į pirmos kartos „Lumia“ modelių. Tiesa, skirtumas tarp esamų ir šio būsimojo „Lumia“ yra dydis, svoris ir storis – šio modelio ekranas yra didesnis už „Lumia 900“ (kurio dydis 4.3 coliai), o pats telefonas yra storesnis („Lumia 900“ storis – 11.5mm) ir sunkesnis („Lumia 900“ – 160g), o tai reiškia, kad telefonas nelabai atitinka šiuolaikinius „standartus“.

Nors šis modelis ko gero bus gana griozdiškas, bet tai nereiškia, kad jis nebus ir galingas. Remiantis vyraujančiomis spėlionėmis, šiame „Nokia“ modelyje greičiausiai bus „Qualcomm Snapdragon S4“ dviejų branduolių procesorius, LTE (4G) modulis, 1 GB operatyviosios atminties ir HD raiškos ekranas. Bet kol kas tai tik modelis, skirtas testavimui, todėl įmanoma, kad tai yra „Windows Phone 7.8“ varomas telefonas ir dar neaišku, ar iš viso jis pamatys dienos šviesą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Erik Murin
(0)
(0)
(0)

Komentarai (20)

Susijusios žymos: