„Nokia“ pristatė naują telefonų seriją „Asha Touch“  (4)

Vykdydama savo misiją suteikti prieigą prie interneto dar vienam milijardui vartotojų, šiandien „Nokia“ pristatė naują mobiliųjų telefonų seriją – „Asha Touch“. Tai telefonai su lietimui jautriu ekranu už itin mažą kainą, kuriais kompanija toliau sieks įsitvirtinti ekonominės klasės modelių rinkos segmente.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trys naujieji telefonai – „Nokia Asha 305“, „Nokia Asha 306“ ir „Nokia Asha 311“ – praplės „Asha“ telefonų šeimą, kurios pirmieji modeliai buvo pristatyti 2011 m. spalį. Naujieji mobilieji telefonai savo galimybėmis ir parametrais prilygsta išmaniesiems telefonams.

„Nokia Asha 311“ yra spartus įrenginys su lietimui jautriu (capacitive tipo) ekranu. Modelyje panaudotas 1 GHz dažnio mikroprocesorius. Jis turi ryškų, įbrėžimams atsparų stiklinį ekraną su poliarizacijos filtrais, 3,2 megapikselio (MP) kamerą ir įdiegtus „Nokia Žemėlapius“

Tuo tarpu „Nokia Asha 305“ išsiskiria tuo, kad talpina dvi SIM korteles. Telefonas turi 3 colių (7,6 cm) įstrižainės WQVGA ekraną, kuris yra jautrus paspaudimams (resistive tipo). Telefonas turi 2MP kamerą ir „Nokia Žemėlapius“.

„Nokia Asha 306“ yra pigiausias „Nokia“ telefonas su belaidžio ryšio (Wi-Fi) funkcija. „Nokia Asha 306“ – tai mažesnioji „Nokia Asha 305“ telefono sesuo. Greta vyresnėlei būdingų savybių, „Nokia Asha 306“ gali prisijungti prie belaidžių tinklų. Telefonas palaiko duomenų perdavimą tiek per GPRS, tiek ir per belaidį tinklą WLAN.

Visuose naujuosiuose įrenginiuose įdiegta interneto naršyklė „Nokia Browser 2.0“, naudojanti debesies technologijas ir, kaip teigia gamintojas, suspaudžianti duomenų srautą net iki 90 procentų.

„Nokia Asha 305“, „Asha 306“ ir „Asha 311“ Lietuvoje pasirodys dar šią vasarą ir turėtų kainuoti atitinkamai apie 300 Lt., 350 Lt. ir 450 litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: