„Nokia X2“ sustabdė kulką ir išgelbėjo žmogaus gyvybę  (15)

Egzistuoja begalė įdomių istorijų apie klasika tapusį telefoną „Nokia 3310“, kuris ne kartą pasirodė kaip išskirtinai tvirtas ir patikimas mobilus įrenginys. Šis modelis buvo išleistas prieš beveik 12 metų, o nuo to laiko kompanijoje „Nokia“ daug kas pasikeitė. Ar šio gamintojo telefonai išliko tokie patys? Pasirodo, jų „sugebėjimai“ vis dar neišsemti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujiena apie įvykį atkeliavo iš Sirijos, kurioje dabar vyksta pilietinis karas. Telefono „Nokia X2“ savininkas eilinio mūšio metu tarp vyriausybinių pajėgų ir sukilėlių filmavo viską, kas dėjosi aplinkui. Matyt, žmogus labai įsijautė ir priėjo neatsakingai arti, todėl atsidūrė šalia ginkluotų žmonių. Incidento metu operatorius mobilų telefoną laikė dešinėje rankoje, maždaug burnos lygyje.

Staiga į telefoną pataikė kulką, kuri galėjo nužudyti mobilaus telefono savininką, tačiau „Nokia X2“ pasirodė pakankamai tvirta, kad sulaikytų ją. Kulka užstrigo telefone, o žmogus liko gyvas, tiesa, filmavimo įrangos, deja, jau nebeliko. Sunku pasakyti, ar ši portale „My Nokia Blog“ publikuota istorija, besiremianti „Facebook“ pranešimu, yra neišgalvota. Tačiau jei taip buvo iš tikrųjų, tai tikrai malonu, jog šiuolaikiniai mobilūs įrenginiai ne tik kelia pavojų žmonėms užsidegančiomis baterijomis, tačiau ir kartais išgelbėja žmonių gyvybes. Tiesa, galima įsivaizduoti šioje situacijoje anekdotais apaugusią „Nokia 3310“, nuo kurios, matyt, kulka būtų atšokusi, nepalikdama nė įbrėžimo…

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (15)