"Canon" jau išleido 80 mln. EF tipo objektyvų  (0)

Japonų kompanija "Canon" paskelbė apie dar vienos istorinės ribos įveikimą: išleista jau 80 mln. vienetų EF tipo objektyvų. Šis įvykis minimas praėjus vos 9 mėnesiams po to, kai buvo paminėtas 70-milijonio objektyvo pasirodymas 2011 m. spalio mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuomet šventė buvo dviguba, kadangi sutapo su Canon EOS 25 metų jubiliejumi. Garsiosios EF objektyvų serijos gamyba prasidėjo 1987 metų kovo mėnesį, kartu su pirmuoju populiariu veidrodiniu aparatu "Canon EOS". Tai įvyko Japonijos mieste Ucunomija esančioje gamykloje. Per paskutinius 25 metus ši produktų linija pasitarnavo visai foto įrangos industrijai, atnešusi tokias naujoves, kaip pirmasis pasaulyje objektyvas (skirta veidrodiniams fotoaparatams) su USM motoru, vaizdo stabilizacijos technologija (IS), taip pat daugiasluoksniu difrakciniu optiniu (DO) elementu ir atspindžiams „priešišku“ padengimu su „Sub Wavelength Coating“ technologija (SWC).

Šiai dienai serijoje galima daugiau nei 76 modelius. Be EF ir EF-S objektyvų, skirtų skaitmeniniams veidrodiniams fotoaparatams, kompanija taip pat siūlo eilę profesionalių filmavimui skirtų objektyvų "EF Cinema" su 4K raiška. 2012 m. liepos mėnesį "Canon" anonsavo naują objektyvų liniją EF-M, kuri skirta specialiai išleistai kompaktiškai skaitmeninei kamerai EOS M.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: