Apie "Twitter" ir patikrinimo naudą prieš žinutės publikavimą  (0)

Gana įdomus incidentas įvyko JAV. Robert Reich, politinės ekonomikos profesorius ir žinomas politikos apžvalgininkas, savo "Twitter" paskyroje parašė, jog šią savaitę susitinka su savo keturių metukų anūke, o taip pat TV laidoje „This Week“ pasimatys su kita garsia politikos apžvalgininke. Ir kaip jūs manot, kas įvyko?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir kaip nustebo jo tinklaraščio prenumeratoriai, kai į pastarąjį pranešimą atėjo atsakymas ne iš bet ko, o iš oficialios korporacijos "Microsoft" paskyros. Štai daugmaž panašus savo prasme programinės įrangos giganto žinutės vertimas (bent jau taip suprato šios naujienos autorius): „Jūsų ketverių metukų anūkės diskurso ir politikos suvokimo lygis viršija tas pačias Ann Coulter charakteristikas“.

Šį įdomi įžeidžianti žinutė, kuri de facto buvo oficialus korporacijos „Microsoft“ pareiškimas, savaime suprantama, patraukė ne tik paprastų, tačiau ir aukšto rango žmonių bei galybės žiniasklaidos priemonių dėmesį. Antra vertus, žinutė buvo gana greitai pašalinta, o programinės įrangos gigantui teko oficialiai (šį kartą – iš tikrųjų oficialiai!) pasiaiškinti dėl šio įvykio. Pasirodė, jog „Microsoft“ darbuotojas, kuris tuo metu dirbo su korporacijos paskyra, nusprendė, jog jis autorizuotas savo asmeninėje „Twitter“ paskyroje ir publikavo prieš tai minėtą žinutę. Kas iš viso to gavosi, visi mes dabar puikiai žinome. Ir rekomenduojame niekam nepakliūti į tokią situaciją, kaip šis nelaimėlis, kuriam, matyt, dabar tikrai niekas nepavydi…

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: