Oficialiai pristatyta „Mitsubishi“ svajonė – 1,6 /100 km sunaudojantis „Outlander“ hibridas (Video)  (0)

Paryžiuje duris atvėrė Paryžiaus automobilių paroda, vienas iš didžiausių ir svarbiausių automobilių pasaulio renginių. Devyniuose parodos paviljonuose, kurių bendras plotas siekia 96 tūkst. kvadratinių metrų, lankytojų lauks daugiau nei 100 premjerų. Viena iš lauktų naujienų - oficialiai pristatytas „Mitsubishi Outlandar PHEV“ hibridas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusių metų Tokijo automobilių parodoje „PX-MiEV II“ koncepto pavidalu pirmą kartą pristatytas visureigis turi 2,0 litrų darbo tūrio keturių cilindrų benzininį variklį, 12 kWh ličio jonų bateriją ir du elektros motorus (vieną priekyje ir vieną gale), kurių maksimali galia siekia 81 AG, o sukimo momentas – iki 195 Nm. Tai leidžia krosoveriui nuvažiuoti iki 55 km varomam viena elektra, o bendras veikimo nuotolis siekia 880 km. Kalbant apie ekonomiškumą, „Mitsubishi“ tikisi, kad įkraunamas baterijas turintis hibridinis „Outlander“ galės nuvažiuoti 61 km su vienu litru degalų, tokiu atveju vidutinės sąnaudos siektų 1,6 l/100 km. Tiesa, į šį rodiklį neįtrauktos iki galo pakrautų baterijų elektros sąnaudos.

Tam, kad pasiektų tokį įspūdingą rodiklį šis modelis galės važiuoti bet kuriuo iš trijų rėžimų:

  • varomas vien elektros energijos,
  • nuoseklia hibridine pavara (kuomet benzininis variklis bus naudojamas įkrauti baterijoms),
  • lygiagrečia hibridine pavara (kuomet elektros motorai ir benzininis variklis dirba kartu sukdami ratus).

Japonijos rinkoje „Outlander PHEV“ pasirodys ateinančių metų pradžioje. Kiek vėliau jis bus pasiūlytas ir Europos, Šiaurės Amerikos ir kitų tarptautinių rinkų pirkėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(2)
(0)
(2)

Komentarai (0)