Profesija linksmai: kas yra IT administratorius? (Video)  (6)

Žmonės nuo seno yra linkę kurti mitus, ne vienu apipinta ir IT administratoriaus profesija. Visuomenėje apie šios specialybės atstovus kalbama įvairiai. Vieni yra giliai įsitikinę, kad darbas, kurį atlieka IT administratorius prilygsta tingiam kompiuterio klaviatūros spaudymui ar tiesiog nuolatiniam lindėjimui internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitų nuomonė kardinaliai priešinga – IT administratorius labai užimtas ir daug funkcijų vienu metu gebantis atlikti asmuo. Jo pareiga – greitai ir operatyviai reaguoti į iškilusias IT problemas ir tik todėl  ištisą savaitę jam yra būtina vilkėti laiko patikrintą patogiausią megztinį ir patvariausius džinsus – taip apie IT administratoriaus aprangos tendencijas šmaikštauja dar kita visuomenės dalis.

Rinkti epitetus apie IT administratorius būtų galima ilgai, o patikrinti, kurie iš jų yra teisingi nėra taip paprasta. Atskirti pelus nuo grūdų gali padėti tik patys iš IT administravimo „duoną valgantys“ specialistai. Pastarųjų pasisakymai – specialiame filmuke „Profesija – IT administratorius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: