Paskui rimstantį „Frankenštormą“ prie JAV degalinių nusidriekė kilometrinės eilės (Video)  (0)

Praūžus uraganui Sandy JAV šiaurės rytuose degalinės pritrūko degalų – prie jų nusidriekė milžiniškos eilės nekantraujančių ir įpykusių amerikiečių. BBC informuoja, jog prie kai kurių Niujorko ir Naujojo Džersio degalinių netgi kyla muštynės dėl degalų. Valdžios atstovai ramina, kad degalų atsargos šalyje yra pakankamos, tačiau degalinių jos nepasiekia dėl uragano pridarytų nuostolių energijos tiekimo sistemoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Degalų tiekėjai perspėja gyventojus, jog degalų tiekimo sutrikimų kai kuriose JAV vietovėse gali iškilti ir iki lapkričio 11 d.

Penktadienį uragano nuniokotų kraštų gyventojai pradėjo tais pačiais „Frankenštormo“ atneštais rūpesčiais – transporto problemomis, elektros energijos ir degalų stygiumi. Prie daugelio degalinių nusidriekė laukiančių automobilių ir tuščiais degalų bakeliais nešinų gyventojų eilės.

Vienos Naujojo Džersio degalinės savininkas „New York Times“ pasakojo degalus be perstojo pardavinėjantis jau 36 valandas iš eilės. Vyriškis sakė buvęs priverstas skambinti ir policijai bei laikinai atjungti degalų pylimo žarnas, kadangi laukiančiųjų gretose prasidėjo susistumdymai. Anot BBC, yra pranešimų, jog kai kurie degalų pardavėjai gerokai padidino degalų kainą. Kaip bebūtų, maždaug pusė Niujorko ir Naujojo Džersio degalinių tebėra uždarytos.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)