Kinijoje įkrovimo metu užsidegė "Google Nexus 7"  (3)

Kompanija „Qualcomm“, norėdama pabrėžti savo 28 nm procesorių „šaltą charakterį“, bandė ištirpdyti ant išmaniųjų telefonų padėtą sviesto gabaliuką. Savaime suprantama, jog telefonai su konkurentų sprendimais buvo daug karštesni, todėl sviestas lydėsi tarsi keptuvėje. Na o kaip su planšetiniais kompiuteriais?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aišku, iškepti kokių nors maisto produktų su išmaniaisiais įrenginiais tuomet niekas nebandė, tačiau šį kartą vienas iš Kinijos vartotojų tai galėjo sėkmingai padaryti savo planšetiniu kompiuteriu „Google Nexus 7“. Naujiena tiesiogine to žodžio prasme tapo karšta ir netgi deginanti – planšetinis kompiuteris krovimosi metu savaime užsidegė.

Nelaimėlis viename iš kinų forumų pasakojo, kaip jis kartą prie planšetinio kompiuterio prijungė originalų kroviklį, kuris buvo pateiktas komplekte. Tačiau netikėtai mobilus įrenginys ėmė rūkti, o po kelių sekundžių nugarinė dalis tiesiog ėmė lydytis. Kas iš tikrųjų nutiko, pasakyti sunku – tai galėjo būti tiek kroviklio, tiek baterijos brokas, o galbūt susidūrėme su įtampos svyrimais. Tačiau faktas lieka faktu – kinas savo planšete daugiau pasinaudoti tikrai negalės.

Skirtingai nei „Apple“ produkcijos atveju, „Nexus 7“ gamintojas – kompanija „ASUSTek Computer“ – iš karto sureagavo į minėtą incidentą: nukentėjusiam savininkui iš karto buvo pasiūlytas naujas „Nexus 7“ be papildomo incidento tyrimo. Savo ruožtu, vėliau kinų forumuose pasklido gandai netgi apie „Google“ susidomėjimą šiuo incidentu (vis tik, ji taip pat yra „Nexus 7“ bendraautorė, kartu su ASUS): neva paieškos gigantas nelaimėliui kaip kompensaciją įteikė papildytos realybės akinius „Google Glass“. Tiesa, vėliau kompanijos ASUS atstovai paneigė šį gandą, pavadinusi tai kinų humoro išraiška.

FACEIT. LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(0)
(12)

Komentarai (3)