"Vivo X1" – kandidatas į ploniausią pasaulyje išmanųjį telefoną  (1)

Gruodžio 12 d. dienos šviesą turėtų išvysti išmanusis telefonas "Oppo Find 5", kuris, gamintojo teigimu, bus ploniausias pasaulyje, kadangi turės 6,9 mm storio korpusą. Kinų gamintojui "Oppo" tai yra labai svarbus momentas, kadangi kova su vietiniais konkurentais "Huawei" ir ZTE vyksta tikrai ne juokais. Tačiau panašu, jog į šios trijulės „muštynes“ įsivels ir kita kinų kompanija – BBK.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad ir kaip keistai beskambėtų, tačiau BBK, būdama "Oppo" „mamyte“, savotiškai nusprendė pasigalinėti su savo „vaiku“ ir anonsavo išmanųjį telefoną "Vivo X1". Pastarojo korpuso storis sudaro vos 6,55 mm, taip pat įrenginys turi 4,7“ įstrižainės 960 x 540 taškų raiškos ekraną su IPS matrica, gana galingą aparatinę įrangą bei galimybes, kurios tikrai turėtų patikti melomanams.

"BBK Vivo X1" turi dviejų branduolių MTK6577 procesorių su ARM "Cortex-A9" architektūra, dirbantį 1,2 GHz taktiniu dažniu, 1 GB operatyviosios atminties, 16 GB duomenų kaupiklį, 8 MP raiškos kamerą nugarinėje dalyje ir 1,3 MP kamerą priekyje. Iš komunikacinių galimybių prieinamos 3G, Wi-Fi ir Bluetooth, tuo tarpu baterijos talpa – 2000 mAh. Išmaniojo telefono matmenys – 136,3 х 68,3 х 6,55 mm, operacinės sistemos vaidmenį atliks "Android 4.1 Jelly Bean". "Vivo X1" jau prieinamas firminėje BBK el. parduotuvėje, o jo  kaina sudaro apie 1090 lt.


FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(19)
(0)
(16)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: