„Nokia“ ir „Microsoft“ santykiai geri, tad ar išvysime „Surface Phone“?  (6)

Kompanijos „Nokia“ ir „Microsoft“ neslepia šiltų santykių, tačiau Styvo Ballmerio pareiškimai, jog jo kompanija eina tuo pačiu keliu, kaip ir „Apple“, tai yra tapdama ir programinės įrangos, ir įrenginių gamintoju, neramina. Ar mes visgi išvysime „Surface Phone“ telefonų liniją?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip nurodo daugybė pranešimų internete, „Microsoft“ šiuo metu ruošia „Surface Phone“ išmaniųjų telefonų liniją, kuri bus paremta naująja „Windows Phone 8“ operacine sistema. Šiuo metu netgi nurodoma tai, kas kompanijai „Microsoft“ padės gaminti tokius įrenginius.

O, pasak rinkos stebėtų, kurie turi sąsajų su įrenginių gamintojais, „Microsoft Surface Phone“ gamins ne kas kita, bet kompanija „Foxconn“, kuri iki galo surenka ir „Apple iPhone“ išmaniuosius telefonus. Teigiama, jog „Microsoft“ vardiniai išmanieji telefonai pasirodys jau kitų metų viduryje, bet dėl ypač šiltų santykių su „Nokia“, šiuos pranešimus kol kas galima laikyti tik gandais, nors į tai dėmesį atkreipti reiktų: pranešimų, jog tokie įrenginiai kuriami, daugybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(10)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: